FASPANEL

Med sin rolige og enkle fremtoning fremhever Faspanel rommets detaljer og utsmykninger mer enn seg selv.
13 x 120 x 4800
Kvistfri malt hvit Bomull

Furu

10,00

Ja

51060433

Standard

  • Nostalgisk og delikat
  • Flat foran med skrå kanter – diskre skyggeeffekt
  • Norsk, miljøvennlig og bærekraftig
  • Ferdig behandlet og monteringsklar
  • Faste lengder – egnet til skjult spikring

Produktinformasjon

Innvendig Faspanel er en nostalgisk og delikat panelprofil med en rolig fremtoning som fremhever detaljer og utsmykninger mer enn seg selv. Panelet har en rett forside med skrå kanter på begge sider (fas), noe som gir en liten skyggeeffekt. Faspanel er en nostalgisk og gammel profil, mye brukt i sveitser- og funkishus, men også i gamle bondehus. Faspanel monteres som oftest stående på vegg, men er også mye brukt i tak.

Behandling

Dette panelet er behandlet med 2 strøk vannfortynnbar interiørmaling i glans 20\. Fargekode: NCS S0502-Y (Bomull). Andre dekkende farger på bestilling.

Teknisk informasjon

Faspanel Kvistfri er en enkel profil med fasede kanter på bordene som monteres tett i tett. Panelet høvles av kvistfritt fingerskjøtet råstoff, og har anlegg for skjult spikring i not og fjær. Endepløyingen har microfas og stor limflate, noe som gir en jevn overgang i lengdeskjøtene ved montering. Panelet leveres buntet og foliert med 6-7 bord per bunt. Faspanel Kvistfri fås i to fastlengder: 2400 mm og 4800 mm. Standard som hvitmalt i fargen Bomull.

Brosjyrer

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm Eiendom AS
Bergene Holm Eiendom AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish