GLATTPANEL

Den minimalistiske formen til Glattpanel gir deg uante muligheter til å leke med overflaten og uttrykket i rommet.
13 x 145 x 4800
Kvistfri malt hvit Bomull

Furu

8,00

Ja

51060240

Standard

  • Minimalistisk og ujålete
  • Enkel og helt uten profil – tre bredder
  • Norsk, miljøvennlig og bærekraftig
  • Ferdig behandlet og monteringsklar
  • Faste lengder – egnet til skjult spikring

Produktinformasjon

Det minimalistiske Glattpanelet, også kalt slettpanel, består av bord av lik eller ulik dimensjon som settes ved siden av hverandre. Det er overflatebehandlingen som bestemmer om den blir tradisjonell eller trendy i uttrykket. Glattpanel er en av våre bestselgere og panelet passer i alle typer boliger. Glattpanel finnes i tre ulike bredder, og det blir montert både stående og liggende – på vegg og i tak.

Behandling

Dette panelet er behandlet med 2 strøk vannfortynnbar interiørmaling i glans 20\. Fargekode: NCS S0502-Y (Bomull). Andre dekkende farger på bestilling.

Teknisk informasjon

Glattpanel Kvistfri er en firkantet og enkel profil med rette kanter med en bitteliten mikrofas. Panelet vil naturlig få tynne sprekker mellom bordene under og etter montering. Panelet høvles av kvistfritt fingerskjøtet råstoff, og har anlegg for skjult spikring i not og fjær. Endepløyingen har microfas og stor limflate, noe som gir en jevn overgang i lengdeskjøtene ved montering. Panelet leveres buntet og foliert med 6-7 bord per bunt. Glattpanel Kvistfri fås i to fastlengder: 2400 mm og 4800 mm. Standard som hvitmalt i fargen Bomull.

Brosjyrer

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm Eiendom AS
Bergene Holm Eiendom AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish