SETERGRÅ

I by og bygd – ved fjord og fjell. Med sjel og særpreg som minner om gamle seterbygninger, er Setergrå panelet som passer overalt.
14 x 95
Setergrå

Furu

11,70

Ja

45467872

Standard

  • Vakker, varmgrå patina
  • Lett strukturbørstet og beiset
  • Norsk, miljøvennlig og bærekraftig
  • Ferdig behandlet og monteringsklar
  • Inspirert av eventyr og gamle seterbygninger

Produktinformasjon

Inspirert av de lavmælte, værbitte seterbygningene som har huset folk og dyr i generasjoner, fant vi strukturen vi ønsket på panelene i kolleksjonen ”De TRE bukkene Bruse”. Den naturlig strukturen som ubehandlet tre får etter år med sol, regn og vind, gir sjel og særpreg til interiøret. Og særpreget fremheves spesielt godt når treet beises. De samme seterbygningene gav inspirasjon til fargen Setergrå. En farge som er like grå som den er brun, og er som poteten: passende til alt. Om det er en vegg eller et rom hjemme i bygd og by, eller et fritidshus ved fjord eller fjell: Setergrå passer inn – både liggende og stående.

Behandling

Setergrå er strukturbørstet og industrielt beiset. Beis lar treets struktur og overflate være synlig og gir overflaten liv og variasjon som fremhever treets egenart. Beiset panel "puster" og har gode hygroskopiske egenskaper. Med industriell påføring av beis og annen overflatebehandling unngår du krympestriper og får en vakker og jevn overflate.

Teknisk informasjon

Glattpanel er en firkantet og enkel profil med rette kanter. Panelet vil naturlig få tynne sprekker mellom bordene under og etter montering. Panelet høvles i fallende lengder med not og fjær, og med endepløying som gir jevne overganger i lengdeskjøtene ved montering. Panelet leveres buntet og foliert med 6-7 bord per bunt. Glattpanel finnes i flere dimensjoner i både gran og furu. Setergrå leveres i tre dimensjoner i furu: 14x095 mm, 14x120 mm og 14x145 mm. Setergrå er sortert spesielt (med utgangspunkt i en sams-sortering) og deretter grovt strukturbørstet. Dette gjøres for å fremme treets levende naturlighet og unike uttrykk.

Brosjyrer

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm Eiendom AS
Bergene Holm Eiendom AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish