NORD ALTANREKKE

NORD-behandlet og impregnert! En flat altanrekke som gir en pen avslutning på rekkverket.
34 x 145
CUIMP + NORD

Furu

57825838

Standard

  • NORD- og CU-impregnert for lang holdbarhet
  • God teknisk altanrekke, smårillet overflate
  • Holdbarhetsklasse 1, sikrer lang levetid
  • Sikrer god vannavrenning
  • Norskprodusert og kortreist

Produktinformasjon

Altanrekke med flat topp, også kalt topprekke, har en svakt buet og finrillet topp. I tillegg er det frest ut spor under for dryppnese. De små rillene gjør at overflatebehandling holder/hefter bedre enn på glatthøvlet flater. Altanrekker er høvlet av ett godt sortert fururåstoff. Altanrekke er Cu-impregnert (kobber) for langtidsbeskyttelse mot råte og insektangrep. Impregneringen er presset inn i treverket under høyt trykk og gir den nordiske impregneringsklassen AB og er i holdbarhetsklasse 1. Altanrekke med flat topp leveres i dimensjonen 34x145 mm i fallende lengder. Det finnes også altanrekke med rundt topp.

Behandling

Produktet er CU-impregnert før NORD-behandling og har holdbarhetsklasse 1 Utseendet er en noe mørkere enn NORD-kledningen og kan ha små innslag av grønntoning. Fargen vil jevne seg ut over litt tid. Produktet er ikke nedtørket.

Teknisk informasjon

Altanrekker benyttes i hovedsak som toppbord på rekkverk til terrasser og leveres i ulike profiler, hvor det mest vanlige er rund og flat. Altanrekker leveres i fallende lengder, dvs at lengdene varierer. Impregneringen bidrar til at altanrekkene får økt levetid, derfor anbefales det å bruke impregnert utendørs, f.eks til terrasser.

Brosjyrer

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm Eiendom AS
Bergene Holm Eiendom AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish